Ja està disponible la inscripció online

KidsBrain Method desenvolupa les capacitats intel·lectuals dels infants mitjançant les matemàtiques i l'anglès usant l'àbac

Amb l'àbac fem tangibles les matemàtiques per als nens (visualitzen conceptes abstractes), aconseguint que els agradin les matemàtiques perquè fins i tot els semblen fàcils. Milloren la seva capacitat de càlcul mental i el seu vocabulari en anglès, beneficis per a tota la vida que ajudaran al nen en el seu desenvolupament professional.

KB Sports és un mètode educatiu que a través del joc i l'esport desenvolupa les intel·ligències múltiples dels nens al mateix temps que aprenen anglès.

En KB Sports eduquem en valors per aconseguir un desenvolupament integral dels infants. Ens preocupem perquè els nens es desenvolupin i creixin d'una forma saludable i emocionalment estable. 

KB Experiences ensenya als nens anglès d'una forma natural i divertida. El nostre mètode es basa en el desenvolupament de les habilitats creatives dels nens utilitzant un innovador concepte desenvolupat per KidsBrain anomenat "Creative Thinking".

En KB Experiences els nens inventen els seus propis contes i cançons, desenvolupen habilitats d'expressió corporal a través del teatre, esdevenen constructors, pintors, enginyers, ... En KidsBrain no hi ha límits per desenvolupar la imaginació dels nens.Think in English

BRAINY AND FRIENDS

L'anglès més divertit !!

Es promouen i desenvolupen les seves habilitats de forma natural i motivadora, es porta subtilment als alumnes / as a investigar noves tècniques per a resoldre problemes i fomentar la seva creativitat.

Quan els nens juguen, el nivell d'ansietat baixa, la comunicació flueix, l'interès creix i la concentració roman.L'anglès més divertit !!

Es promouen i desenvolupen les seves habilitats de forma natural i motivadora, es porta subtilment als alumnes / as a investigar noves tècniques per a resoldre problemes i fomentar la seva creativitat.

Quan els nens juguen, el nivell d'ansietat baixa, la comunicació flueix, l'interès creix i la concentració roman.