La nostra Missió és aconseguir una societat millor desenvolupant les capacitats intel·lectuals de l'infant per millorar el seu futur.

KidsBrain arriba a Espanya l'any 2011 com a desenvolupament d'un programa educatiu d'ensenyament de l'àbac en anglès. El primer centre es va obrir a Ceuta, fruit de la col·laboració amb una de les principals empreses del món en el desenvolupament educatiu de l'àbac. Aquesta empresa va néixer a l'Índia a finals dels 90 i ha estat un dels principals precursors del desenvolupament de l'àbac a tot el món.

L'any 2012, KidsBrain neix com a marca pròpia i es converteix en una empresa de capital 100 % espanyol i amb una forta vocació de creixement, tant a Espanya com en l’àmbit internacional. A principis del 2013, KidsBrain posa en marxa el seu procés d'expansió a través de franquícies.

Els fundadors van veure una oportunitat d'ajudar els pares a potenciar el desenvolupament de les habilitats matemàtiques dels seus fills, al mateix temps que aprenen i reforcen els seus coneixements d'anglès. Aquestes dues habilitats probablement seran les més importants en el desenvolupament educatiu dels infants, i el fet que es puguin aprendre de manera conjunta i d'una forma divertida  aconsegueix uns resultats formidables. 

L'equip directiu de KidsBrain ha treballat amb educadors experimentats de tot el món per desenvolupar un mètode que permet als alumnes millorar les seves habilitats de càlcul mental d'una manera intuïtiva i al ritme que marca la seva pròpia capacitat. El resultat és un mètode que motiva l'alumne i al seu torn desenvolupa les capacitats intel·lectuals més importants  per al progres del seu futur acadèmic i professional.